Opinie

Ogólna ocena obiektu

9.8/10

Komu polecany jest ten obiekt?

  • Rodziny z dziećmi
    %
  • Starsze pary
    %
  • Grupy przyjaciół
    %
  • Podróżujący samotnie
    %
  • Młode pary
    %

Ocena standardu wg kryteriów:

  • Położenie
    9.9
  • Wyposażenie
    9.4
  • Czystość
    9.8
  • Obsługa
    10.0
  • Cena / Jakość
    9.7

Pozostałe oceny

10.0
Monika Przybylska, 30-06-2014

Świetne warunki, bardzo czysto, pomocni i sympatyczni właściciele - mieliśmy kilka pytań o miejsca do zwiedzania i uzyskaliśmy kompletne informacje. Tresta to świetne miejsce na spędzenie kilku dni w miłej atmosferze. Domki są położone 5 minut od plaży. Polecam:)

10.0
Paula Kwiatkowska, 02-07-2014

Miła obsługa, dobra lokalizacja (blisko na ładną plażę i do lasu). Czysto i wygodnie. Spokojna i cicha okolica. Dzieciom też się podobało. Jak najbardziej polecamy!

8.8
Agata Mońko, 02-07-2014

Świetne miejsce na spędzenie czasu na łonie natury. Obsługa bardzo miła i pomocna, a domki są schludne. Cena odpowiednia do jakości świadczonych usług. Polecam każdemu, kto chce wyrwać się z hałaśliwego miasta i odpocząć od zgiełku.

10.0
Michał Ortyński, 09-07-2014

Świetne miejsce dla młodzieży, byłem z grupą znajomych na kilka dni w tygodniu - cisza, spokój, można się czuć swobodnie, nie ma to jak domek^^ Wracaliśmy o której chcieliśmy, właścicielka dała nam ostatni żebyśmy nikomu nie przeszkadzali i było super, można zrobić ognisko, naprawdę jest tam klimat do wypoczynku:) Super plaża, blisko z Warszawy, jeszcze tam wrócimy!

10.0
Agnieszka Pylak, 21-05-2015

Nie spodziewaliśmy się takiej jakości obsługi, i poziomu wyposażenia domków:) Na nasza opinie składa się przede wszystkim profesjonalizm obsługi, pomogli nam znaleźć trasę na rajd rowerowy, zostaliśmy poinformowani o najbliższych restauracjach, ogólnie odpowiedziano na każde nasze pytanie. Nikomu nie przeszkadzał tez hałas w nocy, a wiadomo, imprezy w domkach są super: D polecam w 100%!

10.0
Karolina Kepa, 21-05-2015

Bardzo fajne miejsce, dobre położenie i przemiła obsługa! Polecam:)

9.8
Zosia Szustak, 30-07-2016

Gorąco polecam! Przemiła i pomocna obsługa, czysto, spokojnie. Idealne miejsce na wypoczynek z dziećmi. Dzieciaki mają super miejsce do zabawy, jest bezpiecznie i pięknie. Na wakacjach w tym miejscu nie ma powodów do zmartwień - czysty relaks. Dziękujemy ślicznie i pozdrawiamy:)

10.0
Marcin Oleksiński, 07-08-2016

Jest extra, a nawet super.

9.0
Justyna Walczak, 04-08-2017

Polecam gorąco. Pani Właścicielka bardzo mila, na wszystkie pytania odpowiada, wszystkich uwag wysłucha, bezproblemowa. Miejsce super godne polecenia:) blisko na plaże, do lasku tez blisko. Spokój, cisza. Dzieci nie nudzą sie na terenie jest plac zabaw. Polecam gorąco

10.0
Karolina, 10-05-2018

Było super. Dzieci zadowolone pytają czy jeszcze tam pojedziemy. Wróciliśmy wypoczęci i zadowoleni.

9.8
Jarek, 20-06-2018

Jestem z żoną bardzo zadowolony z pobytu, okolica jest przepiękna, a domki wygodne. Spędziliśmy miły weekend w ciszy i spokoju.

9.8
Paweł Nowacki, 16-08-2018

Jak ktoś chce w spokoju odpocząć w ciszy blisko wody, wypożyczalni rowerów kajaków, skuterów to wszystko jest w obrębie 50m. Ośrodek godny polecenia, przyjazny dla psiaków.Pani zarządzająca domkami przesympatyczna.Dba o czystość i spokój w ośrodku.Szumowiny, pijackie ekscesy nie są tu mile widziane.Domki czyste z podstawowymi aneksem kuchennym. Łazienki czyściutkie widać, że były remontowane.POLECAM!

Pogoda

Pogoda Smardzewice na dziś: 25-08-2019

pogoda
Noc: 23:00 - 05:00 Temperatura: 16 22 °C
pogoda
Rano: 05:00 - 11:00 Temperatura: 20 27 °C
pogoda
Dzień: 11:00 - 17:00 Temperatura: 22 28 °C
pogoda
Wieczór: 17:00 - 23:00 Temperatura: 17 24 °C